ملیحه طهماسبی، عکاس، طراح و نویسنده، از سال ۱۳۸۳ با دستاوردهایی مانند نمایش عکس در لوکزامبورگ (۲۰۲۳) و کارگردانی هنر مفهومی در تخت جمشید (۱۴۰۱) فعالیت هنری میکند.
محمد حسن نياكان متولد اسفند ٥٦ كارشناس هنر اسلامى گرايش سفال .اين رشته را به صورت خودآموز فرا گرفته ام و مدت ٣٠ سال در رشته نقش برجسته سفال و مجسمه سازى فعاليت دارم.
حجت سیفی، متولد ۱۳۶۲ شیراز، هنرمند خراطی چوب و سازنده سازهای سنتی، با سه نشان ملی کیفیت، نایب قهرمان فستیوال A World Design ایتالیا (۲۰۲۲) و عضو هیات مدیره انجمن هنرهای سنتی فارس است.
صولتالله باصری، مدرس دانشگاه و عضو انجمن خوشنویسان شیراز، دارای کارشناسی ارشد هنر اسلامی از تربیت مدرس، مولف کتاب "رخنگارهها" و با ۲۵ سال سابقه تدریس و داوری جشنوارههای هنری است.
مسلم طیبی متولد۱۳۶۴،شروع فعالیت از سال ۱۳۸۰، فعالیت در رشته پیکرتراش چوب،خراط چوب،مشبک و معرق چوب،نجاری، آزمونگری در رشته پیکرتراش و خراط چوب، آموزش در رشته های مذکور و همچنان در حال فرا گیری هنر
مسعود شیشهگر، هنرمند کاشیکار و کاشی هفت رنگ شیراز، متولد ۱۳۳۸، که از کودکی نزد پدرش استاد محمدعلی شیشهگر فعالیت خود را آغاز کرد و با برادرانش به مرمت آثاری مانند کاشیهای مسجد وکیل، مسجد نصیرالملک و مساجد کربلا پرداخته است.
کاظم کلاهی متولد 1328 تاریخ شروع به کار 1340 مشغول به کار شد نزد اساتید علی و احمد مسکوکی. استاد علی نعمت و استاد روزیطلب
استاد محمد جواد شبیه، صنعتگر پیشکسوت در هنرهای وابسته به معماری، متولد ۱۳۴۳ شیراز، از ۱۲ سالگی به حرفه حجاری روی آورد و در سال ۱۳۶۸ به عنوان استاد شناخته شد، همچنین فرزندان برادر و خواهرش را در این هنر آموزش داده است.
حسن پایدار معروف به رحیم، از سال ۷۴ در زمینه گچکاری فعالیت میکند و در گچبری سنتی ایرانی و فرنگی، مجسمهسازی، تکهکاری گلهای برجسته، و نورپردازی تخصص دارد.
ماجد شهریاری، متولد ۱۳۴۸ در آباده، از دهسالگی نزد پدرش محمدعلی شهریاری و برادرش منبتکاری را آموخت و تا سطح فوق دیپلم ماشینافزار تحصیل کرد، وی در سبک منبت فشرده فعالیت میکند.
سعید جعفرزاده در خانواده ای اهل هنر و موسیقی بزرگ شدند. پدرشان ایشان را به دنیای زیبای شعر و موسیقی علاقمند کرد. تا اینکه در دوران خدمت سربازی با دوستی آشنا شدند که نی مینواخت و این مسیر برایشان آغاز شد.
علیرضا نیک ذات متولد ۱۳۶۱/۴/۱ در دوران جوانی سازهای تزیینی کوچک درست میکردند و علاقه مند به فراگیری موسیقی شدند. تا به امروز حدود ۲۹۰ تا کمانچه ساخته اند و بصورت حرفه ای کار میکنند.
محمد صادق بنیانی حدود ۲۷ سال پیش از طریق پسر خالهاش که در بازار انقلاب شیراز کار خاتم انجام میداد، با این هنر آشنا شد. پس از یادگیری اولیه از پسر خالهاش و بهرهمندی از اساتید دیگر، او تاکنون به کار خاتم مشغول است.
میهن اشتاد طراح لباس های سنتی و طراح دست ساز های سنتی با استفاده از نخهای پشمی ، جاجیم و موج(نوعی دست بافته توسط عشایر)